Party Time Coverband

Party Time Coverband verzorgt avondvullende programma’s voor iedere feestelijke gelegenheid. Standaard bestaat het repertoire uit vier sets van 12 à 15 nummers: De eerste set dient als muzikale opwarmer met heerlijke luistermuziek zoals Thinking out loud van Ed Sheeran en Back it up van Caro Emerald. We gaan er daarbij van uit dat de gasten nog even een praatje met elkaar willen maken.

  • Bij de tweede set komt de stemming er al goed in met hits van Abba, Chic, Kool & the Gang en Justin Timberlake. Vervolgens stroomt de vloer vol op de klanken van James Brown en Earth, Wind & Fire.
  • In de laatste set gaan alle remmen los: Tavares, Gipsy Kings en Bruno Mars passeren in hoog tempo de revue. Kortom, een repertoire met voor ieder wat wils, voor jong en oud!
     

En dat alles puur natuur. Geen bandjes, geen midi-computers.Party Time Coverband gaat en staat voor echte en eerlijke livemuziek! Een feest voor de oren, maar we denken bij Prime Time ook aan de trommelvliezen!

Inclusief lichtshow!

Ons repertoire kent een logische opbouw, die op menig feest heel succesvol is gebleken. Een beproefde formule, maar natuurlijk spelen we ook zo veel mogelijk in op wat er tijdens het feest gebeurt. Er kunnen echter specifieke wensen zijn waardoor we van de opbouw af moeten wijken. Laat dit ons dan wel bijtijds weten. We beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie en tussen de sets door zorgen wij natuurlijk ook voor pauzemuziek.